SchowekZałóż kontoZaloguj się
Zobacz kategorie
Porównywarka
Zakupy
Wyprzedaże zimowe
Forum

Wyprzedaże zimoweWyprzedaże zimowe

Na jakie wyprzedaże zimowe warto się wybrać? Przygotowania do posezonowych obniżek zaczynają się już w grudniu. Właśnie wtedy do sklepów wkraczają pierwsze promocje, upusty i przeceny. Sezon na zimowe wyprzedaże można uznać za rozpoczęty. Jednak prawdziwe szaleństwo czeka Cię dopiero po świętach. Właśnie wtedy startują poświąteczne wyprzedaże. Wielkie wietrzenie magazynów, fascynujące obniżki -30%, -50%, a nawet -70% ceny! Przekonaj się gdzie warto wybrać się na zakupy. Czeka Cię spora dawka wrażeń.W Okazje.info sprawdzisz które sklepy lub markety organizują największe wyprzedaże i promocje zimowe, ocenisz jakie oferty są najbardziej konkurencyjne i zaplanujesz swoje zakupy. Z nami każda wyprzedaż posezonowa Cię nie ominie! Zwęszymy każdą dobrą wyprzedaz 2009, wyprzedaż 2010 i kolejne... Sprawdź atrakcyjne upusty w działach elektronika, wyposażenie, odzież i dodatki, GSM i foto, AGD, a także komputery i akcesoria. Z nami trafisz na fantastyczne wyprzedaże ubrań, elektryzujące promocje zimowe na najświeższe technologie, atrakcyjne wyprzedaże w sklepach z wyposażeniem wnętrz. Nie przegap też konkurencyjnych obniżek i wyprzedaży w Twoim mieście.
FORUM: NOWINKI I CIEKAWOSTKI NT. Wyprzedaże zimowe
  Pokaż 
Chciałbyś napisać swoją opinię ?dodaj opinię
Ja już dawno wysłałam odpowiedź, moja znajoma często startuje w tego typu konkursach i już dwa razy wygrała wartościowe prezenty.Szkoda, że inni producenci AGD nie robią fajnych...
Jeszcze jeśli chodzi o LG to jeszcze jest na facebooku konkurs, w którym trzeba odpowiedzieć na pytanie: „Co takiego jest w Twoim produkcie LG, że daje Ci on tyle energii?” nagroda to...
promocja w sklepie zadowolenie.pl - kupując lodówkę można dostać telewizor! :)
Ja mogę podrzucić info dla osób z Płocka. Dzisiaj jest promocja w Aptece za Grosze na ul. Mickiewicza 10. Pierwszy 200 osób będzie mogło skorzystać z oferty podwajania zakupów. Jeśli...
Ja mogę podrzucić info dla osób z Płocka. Dzisiaj jest promocja w Aptece za Grosze na ul. Mickiewicza 10. Pierwszy 200 osób będzie mogło skorzystać z oferty podwajania zakupów. Jeśli...
Zauważyłam, ze teraz jest akcja „Moda na wygrywanie” która polega na tym, że LG odda ci kasę za prąd, który...
No tak jak napisałam, na pralki i lodówki. Trzeba tylko sprawdzić, które modele podlegają promocji.Depilator jakoś mi nie podchodzi, podrażnia bardzo skórę, przynajmniej ja tak mam, i...
Ja do letnich zakupów dołączyłabym coś ułatwiającego życie na wyjazdach kobietki :P :P:P Zastanawiam się tylko, który
A promocje na lodówki mają? Bo ja jestem na etapie poszukiwania jakiejś konkretnej side by side.
Ostatnio znalazłam fajną promocję na Facebooku, firma LG zwraca za prąd, który pobierze zakupiona do końca kwietnia tego roku pralka lub lodówka, może ktoś planuje zakup
Dodaj własną opinię o Wyprzedaże zimowe
Wypowiadasz się jako niezalogowany
Dlaczego warto się zalogować?
- Uzyskujesz dostęp do dodatkowych opcji, jak np. zamieszczanie awataru
- Im bardziej jesteś aktywny tym Twoja ranga jest wyższa
zaloguj się aby skorzystać ze stałego nicka. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Podaj swój e-mail i pseudonim lub zaloguj się

zamknij

Logowanie do Okazje.info

zaloguj mnie

Nie masz jeszcze konta?Dołącz do nas >
Zapomniałeś hasło?

Wyślij

Nie masz jeszcze konta?Dołącz do nas >
Zaloguj się?

loading
Dla Ciebie
Jak to działa?RejestracjaLogowanieBlogForumPorady
Dla Sprzedawców
Centrum sprzedawcyRejestracjaLogowanie do paneluFAQBlog ecommerce
Na Skróty
Sklepy internetoweMarketyHurtownieProducenciPomysły na zakupyPrezentyPrezent dla mamyPrezent na komunię
O Firmie
Dla mediówKontakt
Jesteśmy na Facebooku
Porównywarka cen Okazje.info
Live: 0,151 s. (IBM3-fcgi)