Ja już dawno wysłałam odpowiedź, moja znajoma często startuje w tego typu konkursach i już dwa razy wygrała wartościowe prezenty.Szkoda, że inni producenci AGD nie robią fajnych... | ||
Jeszcze jeśli chodzi o LG to jeszcze jest na facebooku konkurs, w którym trzeba odpowiedzieć na pytanie: „Co takiego jest w Twoim produkcie LG, że daje Ci on tyle energii?” nagroda to... | ||
promocja w sklepie zadowolenie.pl - kupując lodówkę można dostać telewizor! :) | ||
Ja mogę podrzucić info dla osób z Płocka. Dzisiaj jest promocja w Aptece za Grosze na ul. Mickiewicza 10. Pierwszy 200 osób będzie mogło skorzystać z oferty podwajania zakupów. Jeśli... | ||
Ja mogę podrzucić info dla osób z Płocka. Dzisiaj jest promocja w Aptece za Grosze na ul. Mickiewicza 10. Pierwszy 200 osób będzie mogło skorzystać z oferty podwajania zakupów. Jeśli... | ||
Zauważyłam, ze teraz jest akcja „Moda na wygrywanie” która polega na tym, że LG odda ci kasę za prąd, który... | ||
No tak jak napisałam, na pralki i lodówki. Trzeba tylko sprawdzić, które modele podlegają promocji.Depilator jakoś mi nie podchodzi, podrażnia bardzo skórę, przynajmniej ja tak mam, i... | ||
Ja do letnich zakupów dołączyłabym coś ułatwiającego życie na wyjazdach kobietki :P :P Zastanawiam się tylko, który | ||
A promocje na lodówki mają? Bo ja jestem na etapie poszukiwania jakiejś konkretnej side by side. | ||
Ostatnio znalazłam fajną promocję na Facebooku, firma LG zwraca za prąd, który pobierze zakupiona do końca kwietnia tego roku pralka lub lodówka, może ktoś planuje zakup | ||
Oferty na Wyprzedaże zimowe
Top kategorie na Wyprzedaże zimowe© 2007 - 2012 Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.Mapa strony