witam ktos pomoze znalesc mi kontakt telefoniczny do operatora tego sklepu chodzi mi o pas PRODIS Pas Max Turbo SP 266 | ||
witam jeatem tu nowy jak moge skontaktowac sie z siecia sklepu telefonicznie chodzi mi o jedno pytanie jak dziala pas ktory chcę kupic PRODIS Pas Max Turbo SP 266 | ||
Ja wyprawkę szkolną zaczynam kompletować już od lipca począwszy od książek, później zeszyty, plecak (bo stary jest mocno zniszczony) i artykuły do pisania. Niestety z tymi zakupami nie... | ||
jak to u Was wygląda, czy robicie wyprawkę do szkoły również po feriach? Jak patrzę na to ile Krzysiek pogubił kredek, to chyba czeka mnie kolejny spory wydatek. | ||
to dobry pomysł żeby zacząć robić zakupy już teraz, potem tylko tłok w sklepach i nie można niczego kupić. | ||
ja to nie będę się chwalił, ale byłe przewodniczącym mojego LO, więc czasem trzeba było pozałatwiać "służbowe" sprawy i niestety nie mogłem być na wszystkich zajęciach :D... | ||
Czasami było fajnie. W liceum były nawet patenty na to jak "legalnie" pójść na wagary ;) ;) | ||
boze uchron! w zyciu nie chcialabym wrocic do szkoly xD | ||
i wystartowali!!! o godzinie 9:00 wszystkie dzieci w Polsce zaczną kolejny nowy rok szkolny...oj jakbym chciał znowu zasiąść w szkolnej ławce...teraz już bym wiedział, na czym trzeba... | ||
[b:16rlgem7]teczowa[/b:16rlgem7] to może taki Laptop Fisher Price :D | ||
Oferty na Wyprawka dla ucznia© 2007 - 2012 Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.Mapa strony