oj jakbym chciała pojechać do Chorwacji, już od jakiegoś czasu o tym myślę ale jeszcze mi się nie udało. Może w przyszłym roku ;) ![]() | ||
kuzyn dzisiaj pojechał do Chorwacji do Makarska, ponoć nie jest drogo, a takie piękne widoki | ||
byłam w LLoret w maju, już było ciepło właściwie wystarczyły koszulki na ramiączkach i krótkie spodenki. Na pewno weź dobry krem z filtrem, o tej porze słońce może być niebezpieczne,... | ||
Hej ! Mam 15 lat 8 lipca 2010roku jadę do Hiszpanii do Lloret de Mar na wakacje, nie wiem co zabrac, czy będa mi potrzebne jakieś grubsze ciuchy?? | ||
Zapraszam na ciepłe baseny do Tiszaujvaros (niedaleko Miskolca) na Węgrzech - oferta aktualna przez cały rok. Niezależnie od pogody wypocznie tam i maluszek, i staruszek (polecam osobom ze... | ||
[quote="bandito":2o9tq58h]marzy mi się Czarnogóra![/quote:2o9tq58h] słyszałam wiele dobrego, też znajomi byli, zachwalali, że na prawdę warto | ||
marzy mi się Czarnogóra, znajomi byli, ponoć jest rewelacyjnie. domki jak w Hiszpanii, ale pobyt 2 razy tańszy!! | ||
słowo się rzekło i na wakacje trzeba jechać!! będe polował na jakieś ciekawe tanie bilety do Włoch, a jak nie to mazury, bo Bałtyk po powodzi bedzie strasznie zanieczyszczony!!;/ | ||
ja mam w planach podróż zagraniczną, w tym roku Turcja, już się szykowałam na nią od jakiegoś czasu nie mogę się doczekać :) ![]() | ||
no to jakie plany w tym roku? mi się marzy odpoczynek nad jeziorem. Oby tylko pogoda dała nam szansę na miłe wakacje | ||
Oferty na Co zabrać na wakacje© 2007 - 2012 Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.Mapa strony