all inclusive...całe 2 tygodnie...aż się rozmarzyłem;P ale przed hotel też bym wychodził albo na plażę...bo ja to z reguły taki "zwidzacz" nie jestem, no pewnie że czasem, lubię coś... | ||
Wykupując all inclusive i całe 2 tygodnie nie wychodząc z hotelu :P :P | ||
jakie łąki, jakie żaby, jakie pastwiska?!!! Ranczo już się skończyło:P społeczeństwo się bogaci, trzeba wczasować z rozmachem, a do tego promować Polskę w świecie;) | ||
Egiptów Wam się zachciało! :P :P w kraju zostać! Przyrodę polską podziwiać! Bociany, łąki z żabami, ryby w stawach, krowy... | ||
Ale samolotem jesteś błyskawicznie, a podróż latem autobusem i to do kraju, w którym jest gorąco to prawdziwa mordęga. Dawno, dawno temu pojechałam tak do Włoch. Straszne ;) | ||
może być Grecja, może być i Egipt, tylko kto za to zapłaci, bo też bardzo chętnie bym się wybrał, majty kolorowe do pływania mam, jakiś krem do opalania się załatwi,byle tylko samolot... | ||
Echh... zazdroszczę... zobaczymy co u mnie się urodzi (oczywiście w przenośni :wink: | ||
Ja planuję opalać się na plaży :D :D :D :D a Wy?już jakieś... | ||
Oferty na Co zabrać na wakacje© 2007 - 2012 Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.Mapa strony