SchowekZałóż kontoZaloguj się
Zobacz kategorie
Porównywarka
Zakupy
Piękny Ogród
Forum

Piękny OgródPiękny Ogród

Internetowe centrum ogrodnicze. Czyli wszystko, co potrzebne do ogrodu…Dla tych, którzy ogrody projektują… Mamy artykuły ogrodnicze i materiały, które pozwalają z ogrodu uczynić dzieło sztuki. Oczka wodne, donice, doniczki i doniczuszki, nasiona i sadzonki, kwiaty, rośliny ogrodowe w całkiem bogatym wyborze, do tego nawozy i odpowiednia ziemia ogrodowa.Dla tych, którzy ogród uprawiają… Przygotowaliśmy ofertę, w której króluje profesjonalny sprzęt ogrodniczy, a także zwyczajne proste narzędzia ogrodnicze dla amatorów. Są tu: kosiarki, zraszacze, grabie, łopaty, sekatory, węże ogrodowe i in. akcesoria pozwalające utrzymać ogród w perfekcyjnym stanie.Dla tych, którzy w ogrodzie lubią spędzać czas… Pozostają jeszcze wszelkiego rodzaju ogrodowe ‘uprzyjemniacze’. Polecamy tu różnej maści leżaki, hamaki, baseniki i - obowiązkowo oczywiście - grill plus niezbędne akcesoria do grillowania w świetnym towarzystwie.Wszystko to łatwo znajdziesz, korzystając z naszej wyszukiwarki i porównywarki cen.
FORUM: NOWINKI I CIEKAWOSTKI NT. Piękny Ogród
  Pokaż 
Chciałbyś napisać swoją opinię ?dodaj opinię
Green Design zajmuje się zakładaniem i projektowaniem ogrodów w Szczytnie i okolicy. Specjalizujemy się w zakładaniu trawników, systemów automatycznego nawadniania, budowach oczek wodnych i...
przytułał mi się taki do ogródka i za każdym razem, gdy go gdzieś wywalę, to wraca :/może wie ktoś jak się go pozbyć?
jakie potrawy na grilla polecacie? w końcu sezon grillowania mamy w pełni! ;) może jakieś przepisy? propozycje? ja się ostatnio spotkałam z pomysłem: czosnek z grilla!!! :O wystarczy obrać...
Przy moim domu mamy mały ogródek... jest tam trochę kwiatków, ale ogólnie dominuje trawnik. Zastanawiam się czy nie przekonać reszty domowników, żeby przy płocie zasadzić jakieś drzewka...
Dodaj własną opinię o Piękny Ogród
Wypowiadasz się jako niezalogowany
Dlaczego warto się zalogować?
- Uzyskujesz dostęp do dodatkowych opcji, jak np. zamieszczanie awataru
- Im bardziej jesteś aktywny tym Twoja ranga jest wyższa
zaloguj się aby skorzystać ze stałego nicka. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Podaj swój e-mail i pseudonim lub zaloguj się

zamknij

Logowanie do Okazje.info

zaloguj mnie

Nie masz jeszcze konta?Dołącz do nas >
Zapomniałeś hasło?

Wyślij

Nie masz jeszcze konta?Dołącz do nas >
Zaloguj się?

loading
Dla Ciebie
Jak to działa?RejestracjaLogowanieBlogForumPorady
Dla Sprzedawców
Centrum sprzedawcyRejestracjaLogowanie do paneluFAQBlog ecommerce
Na Skróty
Sklepy internetoweMarketyHurtownieProducenciPomysły na zakupyPrezentyPrezent dla mamyPrezent na komunię
O Firmie
Dla mediówKontakt
Jesteśmy na Facebooku
Porównywarka cen Okazje.info
Live: 0,1456 s. (IBM3-fcgi)